× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • Za lakše uvjete rada

dz kis cerada

Donacija Sarajevskog kiseljaka Domu zdravlja Kiseljak

U znak podrške svojim sugrađanima, ali i onima koji su najizloženiji u borbi s pandemijom koronavirusa, Sarajevski kiseljak je osigurao novčana sredstva Domu zdravlja Kiseljak za nabavku i postavljanje zaštitne PVC nadstrešnice i hodnika na ulazu u ovu ustanovu

Vanjske temperature su sve niže, no kako se procedure zaštite moraju poštivati, mnogi pacijenti na zdravstvenu uslugu čekaju satima van zgrade Doma zdravlja. U želji da svojim sugrađanima olakša čekanje na niskim temperaturama, kompanija Sarajevski kiseljak donirala je sredstva za nabavku i montažu PVC hodnika na ulazu u Ustanovu.

„U ovim zimskim danima zaštita od hladnoće jednako je bitna kao i zaštita od korona virusa, stoga je ova gesta Sarajevskog kiseljaka izuzetno značajna i za nas i za pacijente među kojima je jako puno male djece, ali i onih najranjivijih osoba starije životne dobi. Sretni smo da će naši djelatnici od sada trijažni postupak moći obaviti u toplijem prostoru, a opet ćemo moći provoditi sve mjere da se spriječi ulazak virusa u ustanovu“ istakao je dr. Nino Baban, ravnatelj J.U. Dom zdravlja Kiseljak. Konstrukcija je postavljena u srijedu,16.12.2020. godine.

„Zdravstveni radnici nose zaista veliki teret u cijeloj ovoj situaciji koja nas je snašla. Zbog toga vjerujemo da je pomoć upravo njima, pomoć i svakom pojedincu od nas koji je na strani pacijenta. Drago nam je da smo imali mogućnost pružiti podršku i dati naš doprinos u unapređenju kvalitete zdravstvene usluge građanima Kiseljaka, te se nadamo da će ovo u što skorijem periodu biti iza svih nas“ istakli su iz kompanije Sarajevski kiseljak.

Ova kompanija je dugogodišnji partner lokalne zajednice kroz sponzorsko-donatorske aktivnosti kojima pomaže humanitarne projekte, sportska i kulturna događanja i ustanove, znanstvene i obrazovne institucije, aktivnosti usmjerene na djecu i mlade, aktivnosti usmjerene na zaštitu okoliša te podršku organizacija iz svih vidova društvenog života, stoji u priopćenju tvrtke.

20201216_182257.jpg

 

 

 

 

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.