× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Održavanja božićnog duha

adventsko druzenje 20 pl

Kako bi se unatoč aktualnoj borbi s pandemijom ipak zadržao božićni duh, i u Kiseljaku će u subotu biti održano svojevrsno adventsko druženje.

Naime, zbog situacije koja pogađa cijeli svijet pa tako i Bosnu i Hercegovinu te mjera koje su na snazi u našoj zemlji, Advent u Kiseljaku, u kakvom smo proteklih godina imali priliku uživati, ove godine nažalost nećemo gledati.
Ipak, s obzirom kako je Božić najradosniji kršćanski blagdan, a mjesec prosinac uvijek poseban u svom bogatom blagdanskom sadržaju kojeg nam ove godine zasigurno najviše treba, jedan vid druženja, održavanja božićnog duha ipak će biti održan.

Na istog lokaciji kao i prethodnih godina, samo sa puno skromnijim sadržajem ali i općenitom ponudom, Kiseljačani i Kiseljačanke su pozvani već ove subote, okupiti se skromno uz čašicu kuhanog vina te naravno božićnu glazbu.

Druženje te trajati u razdoblju od 18 do 21 sati kako bi se stvarala što manja gužva. Svi posjetitelji su pozvani na oprez zbog svoga ali i dobra i zdravlja svih nas. Nositi maske svakako u prilikama koliko to zbog atmosfere bude moguće.

Druženje će imati i skroman humanitarni karakter!

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.