ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
HLADNJAČA ORANGE PLUS d.o.o. Kiseljak

orange plus dron

 

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante u otkupnoj sezoni 2020. da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. početkom listopada 2020. godine isplatila svu količinu otkupljene maline, sorti: Miker, Vilamet i Polka, kao i PDV paušal kooperantima koji ostvaruju zakonsko pravo na ovu vrstu poticaja.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2020. godinu, te već petu godinu potvrdio da je sigurna i brza isplata po najvišim cijenama, kao i zaštita naših proizvođača maline primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresirane nove kooperante, sa područja općina: Kiseljak, Visoko, Busovača, Fojnica, Kreševo, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2021. godinu.

Našim kooperantima, proizvođačima maline, i u narednoj otkupnoj sezoni će biti  osiguran organiziran otkup i ambalaža, sigurna isplata s najboljim cijenama i najbržom isplatom na tržištu, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline. Našim kooperantima su osigurana zaštitna sredstva sa subvencijom 53% od strane hladnjače Orange plus.

Ugovori za sezonu 2021 se mogu potpisati svakog radnog dana u terminu od 8 – 16  časova, u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji i u ovoj godini a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

                                                                                          Vaš siguran poslovni partner,

                                                                                         Orange Plus d.o.o Kiseljak

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17