ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Koronavirus

dom zdravlja kresevo

 općini Kreševo je trenutno evidentirano 10 aktivnih slučajeva pacijenata pozitivnih na COVID – 19, od kojih su 3 pacijenta na bolničkom liječenju.

U samoizolaciji se trenutno nalazi 31 osoba.

Od početka pandemije do danas (20.11.2020.) ukupno je testirano 550 osoba.

Iz Doma zdravlja Kreševo mole pacijente da prije dolaska u Dom zdravlja kontaktiraju svog doktora na broj 030/806-511 ili 063/740-988 radi odgovora i uputa o daljnjem postupanju.

Osobe koje su imale kontakt sa osobom koja je pozitivna na coronavirus nek se obavezno jave na broj 063/114-224 radi daljnjeg praćenja, kao i za testiranje na Covid - 19.

Ravnateljica Doma zdravlja, Olivija Vukoja – Bradara, podsjeća korisnike usluga Doma zdravlja da mogu podići recepte 3 mjeseca unaprijed tako da se u narednim mjesecima smanji rizik izlaganja infekciji coronavirusom.

Također, pacijenti mogu podići recepte i u drugoj smjeni čime se izbjegava gužva i čekanje.

Obzirom da svi pacijenti moraju proći trijažni postupak (uzimanje epidemiološke ankete, mjerenje temperature, dezinfekcija ruku) koji iziskuje određeno vrijeme, mole se pacijenti na strpljenje dok čekaju pregled.

Ravnateljica smatra da je situacija na prostoru općine Kreševo pod kontrolom ali s obzirom na pogoršanje u cijeloj državi očekuje porast zaraženih te ponovno moli sugrađane na poštivanje svih epidemioloških mjera, prenosi kresevo.info

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17