ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Legendarni košarkaš

divac_visoko.jpg

FOTO : Avaz

 

Legendarni košarkaš Vlade Divac jučer je posjetio Visoko zajedno sa suprugom Snežanom. Glavno odredište bila je Bosanska dolina piramida, a Divca je u ovom gradiću dočekao profesor Semir Osmanagić, koji je najzaslužniji za promociju Visokog.

Ovo je prvi posjet ovog košarkaša, a njegova supruga je već nekoliko puta pohodila ovo mjesto.

– Supruga je bila ovdje prije par godina i pričala mi je o ovom veličanstvenom otkriću, i imao sam želju da dođem i da se uvjerim u ono što sam već u glavi imao, da je ovo nešto veliko za čovječanstvo i da svi trebamo da budemo dio ovog projekta, da pomognemo da se sve ovo usavrši. Iako mi je ovo prvi posjet, sve sam pratio putem interneta, sva događanja a i ponosan sam na dr. Osmanagića na svemu što je otkrio – kazao  je Divac za Avaz.

– Ambasador projekta ću biti bez ikakvih očekivanja, ovo je mjesto važno za cijelu našu civilizaciju. Čuo sam se i s Novakom, rekao mi je svoje doživljaje, a ja ću njemu prenijeti svoje. Ovo je prelijepo, ne samo za sportiste, već za sve ljude, a ja ću definitivno dolaziti ovamo ponovo, iako živim u Americi, često sam na našim prostorima, tako da mi nije daleko da dođem – oduševljeno je izjavio Divac.

Sve veći broj sportaša posjećuje Visoko, te bi ovo mjesto moglo postati pravo turističko odredište.

 

artinof.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17