Svima dobro poznat restoran i pub „Kamin“ nedavno je napuno tri godine rada pod vlasništvom prijatelja Dražena Drmača i Josipa Babana. Prije tri godine ovaj mladi dvojac je preuzeo restoran koji je sagrađen još krajem 90ih, vrativši mu ubrzo staru čar.
Temelj njihovog uspjeha, složit ćete se svi, je u njihovoj prisutnosti u restoranu i primjeni zanja stečenog dotadašnjim radom u ugostiteljstvu.
Novo - staro
Određene stvari starenjem samo još dodatno dobivaju na vrijednosti, ali neizbježne su i neke preinake.
Tako je restoran zadržao svoje prepoznatljivo ime i stil interijera, ali je vrijedno istkanuti ulaganja u modrnizaciju kuhinje za što bolju pripremu slasnih jela i poslastica s jelovnika. Uređenjem terase proširen je kapacitet gostiju ali je i mudro iskorišten položaj uz rijeku Kreševčicu, a vodenom fontanom upotpunjen ugođaj. Svakako, restoran i pub „Kamin“ nije zaboravio mališane, kojim su sretni trenutci zajamčeni ulaganjem u dječje igralište.
Ovim ali i sitnijim radovima ovaj, kako mnogi vole reći starinski restoran, postao je jako moderan osiguravši zabavu najmlađim, a malo starijim opuštanje uz svirke obzirom na to da je „Kamin“ sada restoran i pub.
„Naša vizija je bila zadržati prepoznatljiv izgled, a renoviranjem koje smo radili po vlastitim idejama vratili smo mu stari sjaj“, rekao je za Artinfo.ba Dražen Drmač, jedan od vlasnika.
Prigodno za proslave
Tijekom ove tri godine restoran „Kamin“ bio je odabrana lokacija raznih proslava, brojnih krštenja, rođendana, pričesti i sličnih slavlja, a vlasnici se nadaju da će se i ubuduće pripremati za ove događaje.
„Čast nam je biti dio slavlja naših gostiju, kojim se zahvaljujemo na povjerenju i kojima uvijek stojimo na raspolaganju u pripremi i dočeku gostiju za njima važne dane“, poručuju Drmač i Baban.
Domaćinska atmosfera
Za dobar doček u domaćinskoj atmosferi zaslužno je ljubazno osoblje restorana za koje i vlasnici i gosti imaju samo riječi hvale, a jedni od prvih koji su goste posluživali su bili upravo Drmač i Baban.
„Jednako veliku zahvalnost želimo izraziti i našem osoblju za njihov rad čime doprinose ukupnom image-u restorana“, istaknuo je Drmač.
Iako je trend iseljavanja sve izraženiji, a pandemija koronavirusa donijela nove neizvijesnosti i krize osobito ugostiteljstvu, Drmač ima stav realiste.
„Obzirom na situaciju mi smo zadovoljni. Kiseljak je za nas zaista mjesto ugodnog življenja“, kaže te dodaje da se uz rad i upornost može napredovati.
TŠ