ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Javna rasprava

opcina-kiseljak-logo.jpg

 Služba za financije Općine Kiseljak danas je održala javnu prezentaciju Nacrta proračuna za narednu godinu, na kojoj je prisustvovalo 23 sudionika, predstavnika udruženja, sportskih klubova, službenika Općine Kiseljak, te nekoliko  vijećnika Općinskog vijeća.

Općina Kiseljak ima 50 registriranih udruga i 25 sportskih klubova, a danas se raspravljalo o problemima s kojim se susreću.

Javnom raspravom se došlo do zaključka da je ključna bolja međusobna komunikacija samih klubova i udruga, kako bi pravovremenom razmijenom informacija postigli samoodrživost. U tome će ih podržati nadležne službe Općine Kiseljak poboljšanjem komunikacije i ažurnom dostavom informacija s viših razina vlasti, čime se pojednostavljuje sam proces informiranja i prijave. 

Svi prisutni su se složili da je Nacrt proračuna realan, transparentan i učinkovit, te nije bilo primjedbi. 

Javnom prezentacijom nije završena javna rasprava. Zaključkom Općinskog vijeća  naloženo je da Služba za financije, proračun i poslove riznice javnu raspravu sprovodi 15 dana. 

Prijedloge, amandmane i pitanja moguće je poslati do 06. studenog na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pisarnice Općine Kiseljak svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.

T.Š.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17