× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

Dužnosnici HDZ-a BiH iz Kiseljaka danas su u stranačkim prostorijama primili predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata koje djeluju na području općine Kiseljak.

 Dužnosnici HDZ-a BiH iz Kiseljaka danas su u stranačkim prostorijama primili predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata koje djeluju na području općine Kiseljak.

Sastanak je vodio Josip Kvasina, predsjedatelj Sabora ŽSB i predsjednik OO HDZ BIH Kiseljak, a nazočili su i Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH i predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB, Nikola Grubešić, ministar zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB, načelnik Kiseljaka Mladen Mišurić Ramljak te Marko Franković ravnatelj Doma zdravlja Kiseljak.

 S druge strane, branitelje koji su i zatražili sastanak predstavljali su umirovljeni general  Mario Bradara, Ratko Marković, predsjednik kiseljačke HVIDRA-e i Mirko Rašo, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Kiseljak.

Sastanak je imao za cilj otvoriti barem neke od brojnih tema i problema  s kojim se svakodnevno suočavaju  hrvatski branitelji, odnosno upoznati hrvatske političke predstavnike s istima te pokušati iznaći rješenja.

Branitelje je između ostaloga zanimao i Zakon o dopunskim pravima branitelja koji je na snazi od 1.siječnja ove godine, kao i općenito zdravstvena zaštita i prava ove populacije  i njihovih obitelji.

Zaključeno je da ovim pitanjima treba pristupiti sustavno te da će se slični sastanci zasigurno nastaviti održavati.

 

IM|Artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.