ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Saopćeno iz SPUS-a

fff.jpg

 

Studentica na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu preminula je nakon borbe s koronavirusom, priopćeno je na stranici SPUS-a.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o 21-godišnjakinji, koja je studirala anglistiku.

"Nakon što nas je prethodno ove sedmice napustio profesor Memić, danas smo dobili još jednu tužnu vijest. Nakon borbe sa koronavirusom, na bolji svijet preselila je i jedna naša kolegica, studentica treće godine Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, u 21. godini života. Nećemo objaviti intentitet naše kolegice, jer nemamo dozvolu za to, a Boga molimo da joj se smiluje ", objavili su iz Studentskog parlamenta.

Dodaju da ovim putem žele ukazati na važnost pridržavanja preventivnih mjera, s obzirom na sve veći broj zaraženih prethodnih dana i na činjenicu da je sve više mladih među zaraženim koji imaju teža stanja.

"Stoga apeliramo da budete odgovorni, kako bi sačuvali svoje i zdravlje ljudi oko Vas. Ovim putem apeliramo i na fakultete/akademije da posebno vode računa o epidemiološkim mjerama, kako bi mogućnost zaraze studenata i profesora sveli na minimum ",  rekli su iz Studentskog parlamenta.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17