ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Najava Kreševo i Kiseljak

vinko cemeras i bend

Foto: Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli  

Kreševo i Kiseljak naredni će tjedan ugostiti nova izdanja Ladies night manifestacija koju u Kiseljaku godinama a u Kreševu drugi put zaredom održava udruga Arka.

U Kreševu će ovo biti treća sreća s obzirom da je događaj ove godine zbog vremenskih i korona neprilika dva puta odgađan.
Zbog hladnijeh vremena, događaj će s "Banje" biti premješten na Trg ( Fra Grge Martića) a planiran je za četvrtak, 24.rujna i uključivat će zabavan mini sajam sa rukotvorinama, zanimljivim proizvodima, domaćim tekstilnim brendovima i sl. koji će na Trgu biti izloženi od 18:00 sati. Sudjelovati odnosno izlagati mogu sve zainteresirane dame koje se prethodno najave organizatorima (063 412 360 i 063 284 832).
Sajam će trajati cijelu večer a od 19:00 sati pozornicu preuzima Miranda Lončar, poznata mostarska komičarka, članica zagrebačkog "Studio smijeha" koja je odradila brojne uspješne nastupe diljem regije ali i šire.
Nakon Mirande, dame će (uz neizostavne koktele) uživati u glazbi Momira Bogdanovića, izuzetno talentiranog gitariste i vokalnog soliste.
Događaj će i ove godine podržati i Općina Kreševo.

2020-Ladies-night-Kreševo-cover.jpg

 

Dan poslije, zabava se seli u Kiseljak gdje će nastupiti Vinko Ćemeraš, pobjednik treće sezone glazbenog showa "The Voice Hrvatska". Ovaj Čapljinac, publiku je osim specifičnim glasom razoružao skromnošću i nenametljivošću a u Kiseljaku će gostovati u sklopu manifestacije Ladies night koju uz podršku Općine Kiseljak i ove godine organizira udruga Arka.

Sada već tradicionalna manifestacije u Kiseljaku i ove će godine priuštiti damama večer za pamćenje. Koncert je planiran u petak, 25.rujna na Trgu kneza Radoje s početkom u 20:00 sati a ulaz je za sve dame besplatan. Organizatori najavljuju mogućnost ograničenog sudjelovanja zbog aktualne pandemije ali i održavanje manifestacije uz poštivanje epidemioloških mjera.

Svoju nazočnost, pogotovo u slučaju većih grupa, možete potvrditi na brojeve telefona 063 412 360 i 063 284 832.

 Vinko naravno ne dolazi sam nego u pratnji svoga benda Talvi Tuuli a damama će ne sumnjamo pružiti večer za pamćenje.

 

2020-Ladies-night-Kiseljak-cover-1.jpg

 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17