ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Proslava ljubavi

zivko lenka vjencanje

A NA KRAJU OSTAJU VJERA, UFANJE I LJUBAV,A NAJVEĆA MEĐU NJIMA JE LJUBAV

Od prvog pogleda, davne 1960. godine Živko i Lenka su se zavoljeli. Danas, 60 godina poslije, ljubav je jednako jaka a pogledi i dalje zaljubljeni. Kao plod njihove ljubavi rođeno je troje djece, sin Marko te kćeri Suzana i Vitka koji su ovoga vikenda, roditeljima priuštili prekrasnu proslavu njihove ljubavi, zajedništva i braka te još jednom skupili obitelj na jednom mjestu. Ljepšeg povoda od ljubavi svakako i nema jer ovakve male priče, jednostavni života sa puno ljubavi su zasigurno najveća vrijednost, bogatstvo, a za nas koji ovo danas čitamo, najvažnija vijest.


Aktualna pandemija nas je svakako naučila da malo zastanenom, razmislimo na čemu smo zahvalni i što nam je zaista bitno i vrijedno u životu. A da života bez ljubavi i nema niti je vrijedan živjeti ga, podsjetili su nas, barem na kratko, Živko i Lenka Budimir koji su svoju ljubav još jedno posvjedočili pred Bogom i obitelji ali i našim fra Dragom Perkovićem.
Bračnom paru Budimir najveća radost danas su unuci, njih šestero (Slavko, Jelena, Ana, Nikola, Barbara i Izabela) te naravno djeca, zetovi i nevjeste (Bruno, Marko i Marijana) koji su im ovom prilikom posvetila sljedeći stih: "Božanska nit ,snaga Duha Svetoga i naša ljubav neka vas prati u sve dane vašeg života".

 119509097_787335788476604_346729382138892275_n.jpg

 

artinfo.ba

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17