ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
NAJAVA

afrika djeca martina

,,Tamo gdje srce ostaje zauvijek"

"Na svom dvotjednom putovanju u Ugandu, 8.11.19 godine posjetili smo malo selo Karundi koje se nalazi 35 km od grada, Isigniro distrikt, u regiji Mbarara. Bilo je to putovanje života.
Putovanje koje je promijenilo moj pogled na svijet, moj način života i mene kao osobu. Ja sam se vratila, ali moje srce je ostalo tamo".

 

HRVATSKA UDRUGA MLADIH U SREDIŠNJOJ BOSNI: Prodajom brošure pomažu izgradnju škole u Ugandi

Ovim riječima Novotravničanka Martina Fišić je započela svoju priču nakon povratka iz Ugande. Što se tamo dogodilo i što je sve doživjela možete čuti u četvrtak u 19h u Hrvatskom Amaterskom kazalištu Travnik.
Naime ova priča nije završila njezinim povratkom iz Ugande. Naprotiv, uz prijatelje s kojima je bila u Ugandi, Anom, Dominikom i Frankom te lokalnim svećenikom Fra Agapitusom i našom misionarkom Sestrom Franciskom, nastavila se sudjelovanjem u projektu izgradnje škole u selu Karundi.
Kao prijatelji projekta Hrvatska Udruga Mladih u Središnjoj Bosni poziva sve zainteresirane da im se pridruže u Jankovićima na večeri druženja za sve dobročinitelje ali i one koji žele čuti više o svemu onome što se događalo ali i dalje događa u malenom selu Karundi.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17