ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Skupocjeni, Ljepotica ili General?

bank burger

Pivnica The Bank je nakon "korona pauze" uvela brojne novosti i nakon ponovnog otvorenja je jedno od posjećenijih mjesta u Kiseljaku.

Osim već poznate lokacije u središtu grada (pored istoimenog hotela) , ugodnog ambijenta te velikog izbora piva, "Bank" se angažmanom jednog od kiseljačkih boljih i zasigurno inovativnijih kuhara, Bernarda Kurevije- Bene, polako nameće i gastro ponudom. Riječ je isključivo o burgerima (i neizostavnim dodacima poput nugetsa, pomfrita i pohovanog luka) koji su postali neizostavan dio skoro svake narudžbe gostiju.

Od "Skupocjenog" do "Samomalo" burgera ili pak "Ljepotice cheesburgera" ali i "Brzog" ako vam se žuri odnosno "Generala" ako ste baš gladni i odlučite se pošteno nagraditi nakon napornog dana, ponuda je bogata i raznovrsna kako u veličini tako i ukusima.

Za one koji u ljetnim noćima radije biraju neko drugo piće, tu su šareni, ukusni kokteli ali i odlična glazba i DJ-a, prekrasnu Ivanu koja svakog vikenda zabavlje goste do kasnih noćnih sati (kad korona dopušta).

koktel-bank.gif

hamburger-bank.gif

pivnica-bank.gif

 

104479660_680898519422331_6917548043951147717_o.jpg

 

 

artinfo.ba

 

 

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17