Komušina

pl misa komusinca

U petak 29. i subotu 30. svibnja na portalu Nedjelja.ba  moći ćete pratiti izravni prijenos svetih misa i klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu iz župe i Gospinog svetišta u Komušini.

U dopisu od 22. travnja, kojega je uputio svim svećenicima, redovnicima, redovnicama i vjernicima Vrhbosanske nadbiskupije, Vinko kard. Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, odredio je da će se ovogodišnje svibanjske pobožnosti obaviti prema uobičajenom rasporedu, ali uz poštivanje mjera za sprječavanje širenja koronavirusa i mjera o javnom okupljanju.

Tako će se i zavjet zahvalnosti Gospi Kondžilskoj u Komušini 30. svibnja i ujedno Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, morati proslaviti u skladu sa još uvijek važećim mjerama, posebno pak mjerom o broju sudionika javnog okupljanja, koje je na području entiteta Republika Srpska ograničeno na 50 osoba.

Kao dio programa predviđenog za petak 29. svibnja, u 18 sati bit će slavljena sveta misa u župi i Gospinom svetištu u Komušini koju ćete moći pratiti putem ovog linka. Istog dana će u 21 sat započeti klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu te će i ono biti dostupno na linku.

U subotu 30. svibnja kada se na razini Vrhbosanske nadbiskupije obilježava Dan mladih, na našem YouTube kanalu će također biti moguće pratiti izravan prijenos mise s brda Kondžilo.

Mise i klanjanje, osim na  portalu Nedjelja.ba YouTube kanalu, bit će moguće pratiti na Facebook stranici Nedjelja.

T.M.I., KT

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17