ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Restoran u Kiseljaku

lovacki kiseljak

Tzv. Lovački dom u Kiseljaku godinama je predstavljao kultni objekt za druženje, objede i slavlja raznih privatnih i javnih prigoda. Međutim, prije godinu i pol prostor je pod zakup, od lovačkog društva Lještarka iz Kiseljaka preuzela mlada ekipa na čelu s Ivanom Bilićem.

Značajno ugostiteljsko iskustvo, želja za radom i dokazivanjem ali i opravdanjem pružene prilike urodila je plodom vrlo brzo i restoran je u kratkom vremenu postao jedan od boljih ugostiteljskih objekata u Kiseljaku i šire.

Odlična lokacija u samom središtu grada, ipak dovoljno zaklonjena od prometne gužve i buke, pruža mir i tišinu za barem kratku pauzu od užurbane svakodnevnice, dok prirodno okruženje, rijeka i prekrasna bašta čine idealan ambijent za pauzu, poslovni ručak ili pak organizirano privatno slavlje.

Kako bi se maksimalno iskoristilo dvorište i prekrasna bašta ali i omogućio ugodan boravak svih posjetitelja s djecom, restoran odnedavno nudi i mogućnost korištenja prekrasnog igrališta za djecu sa mnoštvom zanimacija u kojima mališani u pauzi od zalogaja mogu uživati a u isto vrijeme biti roditeljima "na oku".
Igralište prema riječima Ivana Bilića, poznatijeg kao "Rus" još nije sasvim završeno te će ovih dana dodati još neke sprave za igru a u planu kako kaže, imaju i adaptaciju pomoćnog objekta koji bi služio isključivo za privatne, posebno dječje rođendanske zabave.

 

lovaca-zabave-kolaz.jpg

lovacki-kolaz-3.jpg

Osim za djecu, restoran je prvenstveno zbog odlične hrane i bogate ponuda svih vrsta pića primamljiv i za odrasle, koji pak s vremena na vrijeme mogu uživati i u određenim tematskim zabavama poput degustacije vina.

Restoran nudi opciju organiziranja svih vrsta privatnih zabava te nudi mogućnost prilagodbe prostora po vlastitim željama ali i korištenje soba na katu objekta. Oni koji pak vole lov, posebno će doći na svoje jer svaki kutak objekta nudi novu priču iz bogate povijesti gore spomenutog lovačkog društva.

 

lovacke-kolaz.jpg

 

"Lovački dom je oduvijek mjesto okupljanja ljudi radi ugodnog druženja, lovačkih priča i razgovora o prirodi. Željeli smo nastaviti tu tradiciju ali i nekim novim sadržajima privući nove generacije, velike i male. Stoga smo došli na ideju tzv. Malog lovačkog doma za mališane svih uzrasta. Za njih su spremne šarena kućica, trampolina, pješčanik, klackalica, ljuljačke, ali i  sladoled, palačinke i brojne druge slastice koje će mališanima dati energije za igru s ekipom. Tu je svakako i odlična gurmanska ponuda za sve ukuse odraslih posjetitelja. Vaše je samo da dođete, a mi ćemo se pobrinuti za dobro raspoloženje vas i vaših mališana" poručuje Bilić.

Ugodna atmosfera, prijatno osoblje, pa i poneka Rusova lovačka priča, dio su šarma današnjeg Lovačkog doma koji jednostavno morate posjetiti.

 

  • 98034794_240156767398297_5302138939388198912_n
  • IMG_4658
  • IMG_4659
  • IMG_4688
  • IMG_4694
  • IMG_4699
  • IMG_4771
  • IMG_4774
  • IMG_4779
  • IMG_4781

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17