ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja

srednjaškola

 

Srednja škola " Ivan Goran Kovačić " Kiseljak poslala je poruku svojim maturantima i maturanticama, kojima je danas i službeno posljednji dan u srednjoškolskom obrazovanju.

 

NAŠIM MATURANTIMA 🎓
Drage naše maturantice, dragi naši maturanti,

danas je zvanično posljednji nastavni dan u vašem srednjoškolskom obrazovanju.
Ova nastavna godina bila je iznenada i posve neočekivano teška i olujna. Puna pitanja, neizvjesnosti te sasvim novih, nama nepoznatih, zadaća i zadataka koje je život postavio pred sve nas. Google classroom, edmodo, online nastava, zoom...... riječi su to koje smo svi mi ovih mjeseci najčešće spominjali. Ima interneta, nema struje, kako instalirati aplikaciju, kako poslati zadaće.....i još na stotine pitanja, malih briga i na kraju osmijeha i radosti kada bi smo uspješno svladali sve zadano.
Još malo i tu ste - na pragu novog životnog razdoblja, a mi ponosni....preponosni na vas, jer smo svi skupa uspjeli naučiti još jednu veoma bitnu životnu lekciju, a to je kako se uz dovoljno vjere u sebe, volje, truda, upornosti i rada može postići i nešto što nam se naizgled čini nepremostivim.
Najvažnija i najbolja investicija koju ikada možete napraviti jeste investicija u samoga sebe i svoje znanje. Čestitamo vam na tome - uspjeli ste!!!!!!
Kažu kako su dva najvažnija dana u životu svakoga čovjeka dan kada se rodi i dan kada istinski spozna "Zašto?". Neka ovaj današnji bude dan kada ste pronašli odgovor na svoje "Zašto?". I, upamtite, ne budite samo puki promatrači, nego i kreatori svojih sudbina!
Ne samo čitatelji nego i pisci knjige svoga života.
Sretno vam bilo i svako dobro!
Vaši profesori i djelatnici Srednje škole "Ivan Goran Kovačić" Kiseljak, na čelu s ravnateljicom Mirjanom Medić.
AI/SŠ"I.G.K."

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17