ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Inspirativna blagdanska čestitka vrtića "Sveti Franjo"

vrtic kiseljak dron

Direktorica Dječjeg vrtića "Sveti Franjo" u Kiseljaku sestra Jelenka Puljić, inspirativnom je porukom ovih dana nadolazeći blagdan Uskrs čestitala svojim djelatnicima te roditeljima djece koja pohađaju ovu ustanovu.

U kontaktu sa sestrom, prenosimo sadržaj čestitke uz pozdrave sestre Jelenke i svih djelatnika Vrtića svim našim čitateljima te Kiseljačanima koji slave nadolazeći blagdan Uskrs:

Kada se poznati veliki pisac Puškin nalazio u karanteni zbog kolere 1827. godine napisao je: "Dopustite, draga braćo, sestre, sugrađani i svi sunarodnjaci da vam iz karantene čestitam veliki proljetni praznik. Sve će otići i sve će proći, sve brige i panika će nestati, opet će ceste postati ravne, a vrtovi će opet biti puni cvijeća. Pozovimo u pomoć razum, pobijedimo bolest silom znanja i dane teškog ispita preživimo kao jedna obitelj! Postat ćemo čistiji i mudriji, i nećemo podleći tami i strahu. Podignimo se u duhu i postat ćemo bliži i bolji jedni drugima.

Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan ! Ovaj put smo i mi u posebnim vjerskim, obiteljskim i društvenim uvjetima. Unatoč svemu ne dozvolimo da nam duh klone. Ohrabrimo se jer Uskrsli Kristi je pobjednik zla i pobjednik sinova tame.

Kada su Isusa uhvatili, sudili, bičevali i raspeli na križu nitko od njegovih najdražih, Majke, rodbine, učenika nisu imali pristupa Njemu. Bio je sam, izoliran. Nakon uskrsnuća Isus dolazi svojim najbližima, daruje im Mir i s njima blaguje. S njima ostaje zasvagda!

I mi ćemo s Majkom Marijom, s Crkvom i jedni s drugima, uz naše molitve i čvrstu vjeru u Uskrsloga Spasitelja, izdržati ovo vrijeme i opet radosno živjeti svoju svakidašnjicu, slaviti sv. euharistiju, ići na posao, posjetiti, zagrliti svoje drage...Možda kao nikad do sada!

Sretan i blagoslovljen Uskrs

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17