• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

Oprema

bosnjak igor oprema f

Javnoj ustanovi Dom zdravlja u Fojnici ovih je dana predana vrijedna donacija od strane Igora Bošnjaka, vlasnika Staračkog doma „Natur Oaza“ u ovoj općini.


Riječ je opremi značajnije vrijednosti koja bi ovoj ustanovi trebala pomoći u borbi protiv epidemije a konkretno, doniran je koncentrator kisika i dva mobilna koncentratora kisika.


U ovim teškim trenucima epidemije s kojom se bori cijela država te neizvjesnoj situaciji koja se iz dana u dan mijenja, ohrabruje činjenica da svi pokazujemo društvenu odgovornost i dajemo neki vid vlastitog doprinosa. Stoga sam i ja odlučio u ovih nekoliko dana prikupiti više relevantnih informacija kako bih ustanovio u kojem obliku je najbolje donirati sredstva i resurse. Nismo imali previše vremena za razmišljanje, kao što ga nema ni naše medicinsko osoblje, vlasti i ostale strukture koje su uključene u borbu za zdravlje svih nas, te sam kao vlasnik Staračkog doma „Natur Oaza“ odlučio darovati sredstva odnosno opremu fojničkom Domu zdravlja“ kazao je Bošnjak te dodao kako kao društvo moramo pokazati razumijevanje i podršku u ovoj zajedničkoj borbi te ujedno zahvalio djelatnicima fojničkog Doma zdravlja.


Zajedničkim snagama ćemo prebroditi ova teška vremena, te  iz ove situacije svi zajedno izaći mudriji ali i sa novim iskustvima i znanjem“ zaključio je Bošnjak.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17