ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Priopćenje

mup_žsb.jpg

 

U Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) do sada su evidentirane 33 osobe koje su kršile rješenje o izolaciji, o čemu su sačinjene službene zabilješke koje se dostavljaju nadležnim organima na daljnje postupanje, priopćio je MUP SBŽ-a.

"Kontrolirane osobe koje odbiju naredbe policijskih službenika bit će odmah sankcionirane uručenjem prekršajnih naloga. U Zakonu o javnom redu i miru SBŽ-a za ovaj prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 200 do 1000 maraka", navedeno je u priopćenju.

Iz MUP-a su naveli da poduzimaju pojačane mjere iz svoje nadležnosti, a to se osobito odnosi na kontrolu osoba kojima je sanitarni inspektor izdao rješenje o izolaciji, u trajanju od 14 dana.

"Upozoravamo sve osobe kojima su izdata navedena rješenja da ih strogo poštuju kako bi izbjegli sankcioniranje. Aktivnosti policije bit će nastavljene kako bi se u što većoj mjeri očuvalo zdravlje ljudi te spriječilo širenje koronavirusa", kaže se u priopćenju.

Osoba koje krše izolaciju je više, ali zbog nedostatka dokaza nisu sve sankcionirane. Općine traže i lokacije , tj. objekte u kojim će boraviti oni koji krše samoizolaciju, doslovno kao neke vrste zatvora.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17