• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

Nema zaraženih

civilna zastita kresevo

 

S obzirom da se definformacije šire puno brže od službenih, korisnih informacija, načelnik općine Kreševo Renato Pejak još jednom apelira na sve građane da ostanu smireni, da ne vjeruju neprovjerenim informacijama te ističe kako će Općina, Dom zdravlja te Općinski stožer Civilne zaštite komunicirati pravovremeno sve potrebne informacije.

"Krizni stožer je i danas imao posla no nema nikakve potrebe za panikom, dapače. Situacija je pod kontrom, pratimo sve, srećom, na području cijele Županije nema niti jedan pozitivan slučaj na koronavirus. Što se Kreševa tiče, tri osobe su zasad u kućnoj izolaciji i to samo iz predostrožnosti jer su doputovale iz virusom ugroženih zemalja. Riječ je dakle samo o mjerama oprema, o kućnoj izolaciji. Nadležne službe ih prate i zasad nemaju nikakvih simptoma", istaknuo je načelnik te još jednom ponovio kako se postupa po svim preporukama.

Podsjećamo, jučer je na temu aktualnog stanja u svezi širenja virusa, održana izvanredna sjednica Općinskog stožera Civilne zaštite.

Sjednica je održana u uredu općinskog načelnika, koji je također sudjelovao u radu, kao i ravnatelji osnovne i srednje škole te dječjeg vrtića.
Konstatirano je da na području ove općine zasad nema oboljelih niti osoba u karaneni. Stožer će svakodnevno pratiti stanje i eventualne promjene, kako na području općine, tako i na širem području, a građani bi se trebali pridržavati prije nekoliko dana objavljenih naputaka Kriznog stožera Doma zdravlja Kreševo.

KREŠEVO: Preporuke Doma zdravlja

 

VAŽNA NAPOMENA: U slučaju bilo kakvih nejasnoća građanima je otvoren kontakt broj na kojem mogu dobiti sve informacije vezane za bolest. Kontakt broj je 063/ 114-224, a kontakt osoba Davor Kuliš mag. sanit. ing 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17