NATUR OAZA - Dom za starije i nemoćne osobe

oaza dom starica

NATUR OAZA - Dom za starije i nemoćne osobe, mjesto je na kojem će korisnici osjećati toplinu, ljubav, zadovoljstvo i imati vrhunsku njegu uz nadasve stručno i ljubazno osoblje!


Dom se nalazi na periferiji Fojnice, okružen zelenilom i šumom i potpuno izoliran od gradske buke.
Opremljen je vrhunskom opremom i suvremenom tehnologijom koja u skladu sa okolišem klijentu nudi samo najbolje. Koncept je osmišljen tako da korisnicima pruža životni komfor a obitelji korisnika sigurnost i spokoj da su im voljeni u pravim rukama odnosno da će u poznim godinama imati zavidnu kvalitetu života. Kapacitet Doma je 43 moderno opremljene sobe, za jednu ili više osoba te luksuzni apartman.

Slika-86.jpg

Foto: Prekrasno zdanje otvoreno je prošle godine

Svaka soba ima kupaonicu, panik taster za hitne intervencije, električni mobilni krevet, TV, Internet.. dok se posebna briga vodi o kvaliteti ishrane. Stručni tim i ljubazno osoblje Doma Natur Oaza pruža maksimalnu njegu i zaštitu i na raspolaganju je svim korisnicima 24h dnevno.
„Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i da brinemo o Vašim najmilijima. Pozivamo Vas da dođete, obiđete Natur Oazu, našu lijepu Fojnicu i osobno se uvjerite u udobnost i toplinu našeg Doma,“ poručuju iz Natur Oaze.

Slika-185.jpg

Osmijeh korisnika je zajamčen

 

 

 

artinfo.ba

 

 

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17