ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Srce za Afriku

centarotac.jpg

 

Postani prijatelj Centra Otac Vjeko u Ruandi, i pomozimo misionaru Ivici Periću, našem Kiseljačaninu koji je život podredio pomaganju djeci Afrike.


"Odrekneš se par kava mjesečno, a nekome za to doneseš i obrazovanje i topli obrok svaki dan i pitku vodu i školsku uniformu i školski pribor te priliku da si obrazovanjem omogući bolji život!
Uz minimalna odricanja, učinit ćeš veeeeliko i dobro djelo ❤️
Pridruži nam se i postani Prijatelj Centra Otac Vjeko te pomozi misionaru fra Ivici Periću u školovanju siromašne djece u Ruandi.
Prijatelji Centra Otac Vjeko našim učenicima mogu pomagati i mjesečnim uplatama, ne mora biti uplata za cijelu godinu odjednom. Sami birate dinamiku uplate tijekom godine.
Nemate višegodišnju obvezu plaćanja. Svake godine odlučujete ponovo želite li i dalje biti Prijatelji Centra", stoji na stranici.

Prijatelj Centra Otac Vjeko možete postati bilo kada u godini i možete živjeti bilo gdje u svijetu!
Pisma učenika dobit ćete svaka četiri mjeseca i kada god da postanete Prijatelj Centra, svakako ćete u sljedećih godinu dana dobiti pisma.
Sa 100 eura / 750 kuna ili 200 KM godišnje, omogući im da idu u školu, da dobiju topli obrok, vodu za piće, školsku uniformu i pribor. A oni će ti se odužiti toplim riječima i divnim pismima.
Sve info u inbox 
Srce za Afriku ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pomoći možete i kupovinom kalendara. Kupovinom jednog kalendara koji košta 30 kuna donirate 30 obroka za vrtićarce. Kako kažu iz centra, mnoga djeca i bolesna dolaze u vrtić kako ne bi propustili topli obrok. zato pokažimo srce, odreknimo se par kava ili piva i pomozimo divnoj dječici.

Još bolje ukoliko naručite u dogovoru sa svojom ekipom. Kalendar je veliki , zidni, a dio s datumima ima velike okvire u koje se mogu upisivati podsjetnici. Svaki mjesec ima svoju stranicu. Idealan je za dom, ali i dar nekome. Prava mala izložba lijepih fotografija.


Šalje se u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a za deset kupljenih kalendara poštarina je besplatna. Za ostale zemlje možete pitati na stranici, kako bi provjerili cijenu poštarine.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17