ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Božić za sve

kiseljacka-cajanka.jpg

 

Kiseljački framaši,pod vodstvom duhovnog asistenta i župnog kapelana te uz pomoć  župnika fra Zoranom Vukovićem i vikara fra Drage Perkovića, Advent su odlučili iskoristiti za ono što je upravo bit ovog vremena - pomaganje drugima. Nizom akcija prikupljaju se sredstva, koja će biti proslijeđena potrebitim župljanima.

Posljednje dvije nedjelje framaši su prodavali adventske vijence, a kompletan prihod bit će uručen siromašnima. U petak 13. i u subotu 14.prosinca održat će se i humanitarna akcija "Za ljepši Božić". Framaši i Framašice prikupljat će pomoć po trgovinama, i to prehrambene i higijenske potrepštine.

Neposredno prije najradosnijeg katoličkog blagdana, 20. i 21. prosinca tradicionalno će biti organizirana "Kiseljačka čajanka". Prikupljeno na čajanki bit će također proslijeđeno socijalno ugroženim osobama s područja Župe svetog Ilije Proroka Kiseljak. Cijelu akciju pomažu i članovi Franjevačkog svjetovnog reda.

Mladi Kiseljačani i Kiseljačanke shvatili su bit Adventa i Božića. Podržimo ih u njihovim akcijama i priuštimo Božić svima i Božić za sve.

 

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17