× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • OBAVIJEST

bozic u vitezu

 

Na fb stranici "Božić u Vitezu" objavljena je obavijest koju u cijelosti prenosimo:

Bliži nam se najljepše doba godine - Božić. Naš sandučić puni se vašim upitima, a pojavila se i nova stranica istoga naziva. Kao idejni začetnici i utemeljitelji "Božića u Vitezu", osjećamo potrebu i dužnost pojasniti vam novonastalu situaciju.

Naime, ovogodišnji nositelj projekta je Općina Vitez koja je, bez prethodnih konzultacija s nama, svojevoljno preuzela projekt u svoje ruke, a nas pozvala da budemo dio njihovog tima koji će biti odgovoran za realizaciju. Nakon pomnog promišljanja, teška srca smo donijele odluku kako ove godine iza nadolazećeg adventskog događaja nećemo stajati svojim likom i djelom. Nije nam u cilju uzburkati već ionako nemirne duhove u našem gradu, no vjerujemo kako će nas razumjeti svi oni koji su nas tijekom ove tri godine podržavali bilo sudjelovanjem, dolaskom, uživanjem s nama, doprinosom kroz volonterski rad na projektu, lijepim riječima i zahvalama.

Vjerujemo da bi i većina vas učinila isto, osobito ako znate da smo se borili sa onima koji nisu vjerovali u "Božić u Vitezu", osmisli ovaj naziv i logo koji danas koristi nova Facebook stranica, prikupili ideje, dekoracije, smislili pravilnik o sudjelovanju, okupili vrijedne ljude volontere, iz ničega stvarali čaroliju Božića barem na ta tri dana, a na licu mjesta, u teškim vremenskim uvjetima, ideju pretvarali u ono oku vidljivo, a srcu blisko. I sve to, uz nikakav ili vrlo skroman budžet. Često smo zanemarivale privatne obveze, posezale u vlastite novčanike, odvajale dragocijeno vrijeme ulažući u promociju i realizaciju naše ideje. Nitko od nas nije imao materijalnu korist, izuzev one koja nam je jedino bila cilj: vidjeti vas sve sretne i zadovoljne.

Nakon svega, mi kao idejne začetnice i organizatorice "Božića u Vitezu" ograđujemo se od daljnjih objava i nagađanja te istupamo iz organizacije novog adventskog druženja. Ipak, to ne znači da manifestaciju „Božić u Vitezu“, koju smo kao takvu utemeljile, ove godine nećemo posjetiti. Iskreno se nadamo da će sve buduće generacije na našim temeljima graditi ovaj i druge događaje koje ovom gradu itekako trebaju. I ne samo to, želimo da budu i bolji i uspješniji od nas.

Bliži nam se najljepše doba u godini - Božić. Bez obzira tko stoji iza projekta, neka bude čaroban, a čarolija se postiže najljepšim božićnim darovima: ljubavlju, zajedništvom i praštanjem.

 

artinfo.ba

BIHAMK
Stanje na cestama (03.06.)
Prije 28 minute
3.lipnja
Sv. Carlo Lwanga
Prije 51 minute
Vremenska prognoza
Oblačno s kišom i pljuskovima
Prije 53 minute
Sarajevo i SBK
Najavljene radarske kontrole za 3.6.2023.
Prije 2 sata
Juicy Kiseljak open
Kiša danas neumoljiva, završena tek tri meča
Prije 16 sati
Dva radna mjesta
DRR Auto : Oglas za posao
Prije 19 sati

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.