× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • Predsjednik Čović

covic mladen lidija kis

Predsjednik Čović u posjeti: Općinski odbor Kiseljak je jedna od najorganiziranijih odbora HDZ-a BiH a Kiseljak jedan od infrastrukturno uređenijih prostora

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović boravio je u Kiseljaku gdje je danas održao sastanak sa Općinskim odborom HDZ-a BiH Kiseljak a nakon toga i posjetio radnu zonu Dugo polje – Brestovsko.

"Tema je više ali mi je zadovoljstvo da sam i jučer i danas mogao razgovarati sa prijateljima u Općinskom odboru u Kiseljaku. Ono što veseli i što želim i javno kazati je da se radi o jednoj od najorganiziranijih općinskih organizacija HDZ-a BIH. Vjerujem da teme koje smo danas otvorili mogu biti dobra osnova za naš plan rada do narednih lokalnih izbora. Sve ono što smo čuli odnosilo se na vrijeme iza nas, završetka brojnih projekata, projekata koje smo i nedavno počeli poput nove zgrade doma zdravlja i jako puno ovog dijela infrastrukture koja dovodi Kiseljak na jedno posebno mjesto, najuređenijeg infrastrukturnog prostora koji je naslonjenog na koridor Vc na više mjesta. Čini mi se da ono što ćemo raspravljati narednih mjeseci se neće ticati proteklog vremena jer je sve završeno nego upravo o budućim planovima" kazao je predsjednik Čović te dodao kako ovakve pozitivne aktivnosti stvaraju mogućnost za značajniju pomoć sa viših razina vlasti i rasterećenja Općine Kiseljak te da se realizacija nekih planova na ovaj način može i samim time što učinkovitije stvarati klimu za otvaranje novih radni mjesta.

 

hdz-zajednicka-kis.gif

"Središnjica stranke i moja malenkost stoji do kraja na poziciji da pratimo sve ideje našeg Općinskog odbora Kiseljak za naredne četiri godine" zaključio je predsjednik Čović.

Sastanak koji je vodio predsjednik Općinskog odbora i načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak počeo je minutom šutnje za nedavno preminulu vijećnicu HDZ-a BiH u Općinskom vijeću Kiseljak Enelu Vuković.

Mišurić-Ramljak je predstavio rad Odbora, ali i organizacija unutar istog, Mladeži i Zajednice žena, te aktualne projekte unutar općine Kiseljak. Kazao je kako se radi o dobro organiziranim strukturama i uspješnoj lokalnoj zajednici te pozdravio dolazak predsjednika Čovića u još jednu radnu posjetu Kiseljaku. Na sastanku je raspravljano i o funkcioniranju Općinskog odbora dok je poseban naglasak stavljen na razvoj općine u svakom pogledu od javno-društvenog dijela do ekonomsko-gospodarskog koji je, kako je Mišurić-Ramljak kazao, iznimno važan za funkcioniranje svake lokalne sredine. U pratnji predsjednice Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda PSBIH i članice Predsjedništva stranke Lidije Bradara, predsjednika Čovića je upoznao i sa napretkom radne zone Dugo Polje na Brestovskom za koju je u narednoj godini planiran potpun završetak infrastrukturnih radova ali i, kako je dodao, otvaranje većih mogućnosti za nova radna mjesta.

IMG_8500 (Kopiraj).JPG

IMG_8499 (Kopiraj).JPG

IMG_8494 (Kopiraj).JPG

IMG_8493 (Kopiraj).JPG

IMG_8485 (Kopiraj).JPG

IMG_8481 (Kopiraj).JPG

IMG_8510 (Kopiraj).JPG

IMG_8518 (Kopiraj).JPG

IMG_8522 (Kopiraj).JPG

IMG_8529 (Kopiraj).JPG

IMG_8532 (Kopiraj).JPG

IMG_8469 (Kopiraj).JPG

 

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.