ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

orange plus dron

HLADNJAČA ORANGE PLUS d.o.o. Kiseljak ISPLATILA SVE KOOPERANTE U SEZONI 2019.

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante u otkupnoj sezoni 2019 da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. isplatila svu količinu otkupljene maline, sorti: Miker, Vilamet i Polka.
Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2019. godinu, te već četvrtu godinu potvrdio da je sigurnost isplate, kao i zaštita naših proizvođača maline primarni poslovni cilj kompanije.
Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresiane nove kooperante, sa područja općina: Kiseljak, Busovača, Fojnica, Kreševo, Visoko, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2020. godinu.
Našim kooperantima, proizvođačima maline, i u narednoj otkupnoj sezoni će biti osiguran organiziran otkup i ambalaža, sigurna i brza isplata, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline.

Ugovori za sezonu 2020 se mogu potpisati svakog radnog dana u terminu od 8 – 16 sati, u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji u sezoni 2019., a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu, stoji u priopćenju Orange Plus d.o.o Kiseljak.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17