ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

kresevo crkva posjeta

Kreševo su jučer posjetili članovi župne zajednice Ližnjan kod Pule


Najprije je 35 Ližnjanaca u tajne potkivanja jajeta uputio Stjepan Biletić, a onda su se, kroz šetnju čaršijom do samostana, ukratko upoznali s poviješću i prošlošću Kreševa. Crkvu i samostanski muzej pokazao im je fra Ivica Korčanin, nakon čega su u svetištu „Pod špiljom“, zajedno s vlč. dr. Mirkom Šimićem, ravnateljem „Caritasa“ Vrhbosanske nadbiskupije, izmolili krunicu. Posjet su završili večerom i druženjem u restoranu „Ribnjak“.

Ližnjanci su tijekom vikenda osim Kreševa, posjetili samostane u Fojnici i Kraljevoj Sutjesci, na Lugu kod Kiseljaka, u seoskom domaćinstvu „Miličević“, probali sok od aronije, a u Vitezu uživali u etno-selu „Čardaci“ te se pred spomenikom u Križančevu Selu pomolili za duše žrtava tamošnjeg masakra.
Boravak u Bosni sutra će dopuniti posjetom Sarajevu, gdje će, uz obilazak grada, posjetiti i „Caritas“ Vrhbosanske nadbiskupije na Stupu, nakon čega će, u kapeli Drinskih Mučenica, sudjelovati u svetoj misi, koju će za njih služiti vrhbosanski nadbiskup Vinko kardinal Puljić. (kresevo.ba)

 

DSC06379.jpg

DSC06403.jpg

DSC06400.jpg

DSC06393.jpg

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17