× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open

os lepenica logo

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Kantona Središnja Bosna objavilo je Poziv roditeljima/skrbnicima obveznika predškolskog odgoja i obrazovanja u Kantonu Središnja Bosna za prijavu i upis djece u Program predškole.

 

Naime, program Predškole u 2019./2020. namijenjen je djeci koja će do 1.lipnja 2010. godine navršiti šest godina života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova u godini pred polazak u školu.
Roditelji/skrbnici su dužni prijaviti dijete u najbližu odgojno-obrazovnu ustanovu (predškolsku ustanovu ili osnovnu školu) u kojoj žele da dijete pohađa Program predškole.

Za prijavu odnosno evidentiranje djeteta, koja će se obavljati do 5. listopada, nije potrebna nazočnost djeteta niti predočenje bilo kakve dokumentacije.

Prijava djece u navedenom razdoblju obavljat će se u svim predškolskim i osnovnoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama na području Kantona.

Također, roditelji su dužni odvesti dijete polaznika neposredno pred početak pohađanja Programa predškole i na liječnički pregled u dom zdravlja s području općine u kojoj imaju prebivalište.

 

Stoga iz Osnovne škole Lepenica mole roditelje čija djeca od naredne godine trebaju krenuti u prvi razred ove škole, da se obavezno jave do 5.listopada glede prijave djece za obaveznu predškolsku nastavu.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.