ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

da centar naslovna

 

Svi smo se barem jednom u životu susreli sa strahom i nelagodnosti pri pomisli na posjetu stomatologu. Možemo se složiti da nam zvuk bušilice te sterilan i hladan ambijent stomatološke ordinacije nisu najomiljenija pomisao. Nasreću, ne mora se uvijek stomatološki pregled vezati uz takve sumorne scene.

 

0089.JPG

 

Dental Aesthetics Centar

U centru Kiseljaka smještena je stomatološka poliklinika Dental Aesthetics Centar čijem stručnom i nasmijanom osoblju možete slobodno prepustiti zadaću da vas riješi straha od stomatoloških pregleda. Osim profesionalnosti, DA timu je izuzetno bitan i topli te humani pristup pacijentima kako bi već od prvog kontakta ostvarili ugodan ambijent za buduće posjete.

Takav način je, vjerujemo, izrazito bitan i roditeljima male djece jer se najčešće upravo u toj dobi zbog pogrešnog pristupa stvara trauma te samim time i kasniji strah od odlaska stomatologu. Neredovite kontrole poslije uzrokuju teža oboljenja zuba i usne šupljine koji naravno rezultiraju i većom boli, time zatvarajući začarani krug. Brigu o zubićima svoje djece roditelji mogu  prepustiti DA Centru i time izbjeći traumatično iskustvo i za sebe kao i za svoje mališane.

Široka ponuda i besplatan pregled

U širokoj ponudi usluga koje pruža DA Centar, ističe se i ortodoncija kojom se već od malih nogu reguliraju nepravilnosti u rastu i rasporedu zuba. S obzirom da s godinama gubimo mogućnost stvaranja novog tkiva na mjestima gdje se nalaze zubi, svakako je dobro što prije iskoristiti besplatan prvi pregled kako bi se utvrdilo postojeće stanje i maksimizirao učinak terapije ortodontskim aparatima. Ukoliko vas brine izgled aparatića tijekom nošenja, DA Centar nudi i opciju providnih folija za korigiranje osmijeha koje je moguće skidati tijekom važnih prigoda, sastanaka i sl.

 

0143.JPG

 

Najmodernija oprema

Čitav krug terapijskih usluga DA Centar zatvara sa ortopanskim snimanjem na najmodernijem CBCT uređaju svoje generacije, sa izrazito niskom dozom zračenja. Kako bi još više poboljšali uslugu svojih pacijenata, u DA Centru se mogu napraviti 2D i 3D snimci te kompletan cefalometrički pregled koji uključuje i snimku sinusa te pomičnih struktura u usnoj šupljini.

Za sve one koji žele samo malo osvježiti svoj izgled te za one posebne prilike kao što su vjenčanja, mature i sl.,  idealno rješenje je izbjeljivanje zubi. U DA Centru izbjeljivanje se radi sa najnovijom Fläsh lampom i gelovima koji ne oštećuju zubnu caklinu, a pružaju dugotrajnu bjelinu i sjaj vašem osmijehu.

Pristupačne cijene

S obzirom da je misao vodilja DA Centra da profesionalna briga za oralno zdravlje mora biti cjenovno pristupačna i dostupna svima, svakog mjeseca se održavaju tematske akcije, a prvi pregledi i konzultacije su besplatni.

Vjerujemo kako od navedenih i mnogih drugih usluga u DA Centru svatko može pronaći nešto za sebe. Svakako se ponosimo time što u  našem gradu imamo i jednu ovako modernu zdravstvenu ustanovu.

Stoga, recite DA dobrom oralnom zdravlju i posjetite DA Centar u Kiseljaku. Vrata su vam otvorena !

 

60439425_2254007851349703_5925113345693712384_n.jpg

 

Adresa: Bana Jelačića 39
Kiseljak (pored zgrade Općine)

Tel.br. 030 33 44 55

https://www.da-poliklinika.com

Instagram profil

Facebook profil

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17