× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open

fokl kastela

Kulturno umjetničko durštvo Putalj ove je subotnje večeri na Podvorju u Kaštel Sućurcu organziralo koncert folklora pod nazivom „Misečina prosula se kalon“. Ulaz je za sve zainteresirane posjetitelje bio besplatan. Na pozornici su se publici predstavili i gosti iz KUD-a Bećarac Lepenica Kiseljak, KUD-a Dučec Mraclin i KUD-a Fra Karlo Kujundžić Brestovsko,Kiseljak. Koncert je već treću godinu za redom organziran u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta.

Na samom početku koncerta publiku je pozdravio predsjednik KUD-a Putalj Mili Jerčić. Nekoliko riječi dobrodošlice prisutnima je uputila i pročelnica za društvene djelatnosti Sandra Zokić te predsjednik KUD-a Mraclin Matija Kos. Program su otvorili domaćini iz KUD-a Putalj, a publika je neumorno pljeskala tijekom svih izvedbi.

Gosti iz Lepenice ( Kiseljak) pokazali su svima kako se pjeva bećarac, a dašak njihovog rodnog zavičaja kroz folklorni ples i zvukove instrumenata publici su donijeli i gosti iz Mraclina te Kiseljaka. Domaćini su se predstavili izvedbama ŽVS Kaštelanke te prvog plesnog ansambla.

- Bilo je zanimljivo. Inače nisam ljubitelj folklora, ali mi je bilo dovoljno interesantno da me koncert zadrži sat vremena – iskreno je rekao posjetitelj Marko, koji je u Kaštela na koncert došao čak iz Splita.

Na samom kraju koncerta predsjednik KUD-a Putalj Mili Jerčić uručio je svim gostima zahvalnice, a predsjednik KUD-a Putalj Matija Kos također je darovao i domaćine prigodnim poklonima.

http://www.kastela.org

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.