ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

miro raso

U povodu Dana općine Kiseljak 20. srpnja 2019. godine, Općinsko vijeće Kiseljak na prijedlog Povjerenstva za izbor i imenovanje Općinskog vijeća Kiseljak sinoć je usvojilo Odluju kojom dodjelju Plaketu Općine Kiseljak Miroslavu Raši, posthumno, za izniman doprinos u razvoju općine Kiseljak.

 Na istom principu osvojena je Odluka i za dodjelju Plakete poduzeću ''BAR-FLOOR'' d.o.o. Kiseljak  za izniman doprinos u gospodarskom razvoju i promociji općine Kiseljak.

Podsjećamo, prethodno je raspisan javni poziv koji je omogućio svim Kiseljačanima da predlože svoje kanditate za koje smatraju da su zbog određenih razloga zaslužili biti nominirano odnosno nagrađeni.

Kako je sinoć kazano, ove godine je odziv bio nešto bolji nego proteklih godina. Tako Općinsko vijeće ima mogućnost dodjele dvije plakete te titule počasnog građanina dok općinski načelnik dodjeljuje povelje i zahvalnice.

S ozbirom da se Vijeće odlučilo za gore spomenute kandidate, na sjednici je kazano da će ostali predloženi biti prepoznati u ovom dijelu nagrada koje dodjeljuje načelnik.

 artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17