× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

policija kiseljak

 Na prijedlog Kluba HDZ-a BiH, Općinsko vijeće Kiseljak je na posljednjoj sjednici izglasalo i jedan Zaključak upućen rukovodstvu MUP-a ŽSB a koji se prije svega odnosni na stanje u PS Kiseljak.

"Općinsko vijeće Kiseljak traži od Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Središnja Bosna i Komesara Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Središnja Bosna da pri imenovanju rukovodećih policijskih službenika u Policijskoj stanici Kiseljak omoguće napredovanje i policijskim službenicima koji žive na području općine Kiseljak.

Naime, kako stoji u obrazloženju ovog Zaključka. PS Kiseljak ima ukupno pet rukovodećih pozicija a na svim se nalaze službenici koji ne žive na području općine Kiseljak! Ovim Zahtjevom, kako stoji u Zaključku, cilj je vratiti povjerenje građana u policiju i poboljšati suradnju građana i policije. Dodaju i kako ovo načelo treba uvažiti u svim policijskim stanicama Kantona Središnja Bosna.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.