Dvije sestre iz Viteza, Suzana i Jadranka, rade kvalitetnu domaću tjesteninu čija proizvodnja je jako napredovala zahvaljujući korisnim savjetima najpoznatijeg hrvatskoga chefa Dine Galvagna .
Ljubav prema kuhanju se pokazala odličnom za dvije uporne Vitežanke, Suzanu Bošnjak i Jadranku Vaskić,koje su dokazale da se sve može upornim radom. Naime, vidjevši da se na policama trgovina nalazi sve više nezdrave hrane, odlučile su se za proizvodnju domaće tjestenine i to različitih ukusa i oblika. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći običnu tjesteninu ili pilav, tjesteninu od špinata, paradajz sosa, mrkve, paprike i peršina, integralnog brašna te sve više traženu bezglutensku tjesteninu.
Naravno, sve je iz domaće proizvodnje, jer se sestre bave i uzgojem povrća u velikim količinama.
Svoju osnovnu proizvodnju proširile su i slasticama, tako da rade i domaće integralne i bezglutenske kekse, a uskoro počinju i s proizvodnjom svima dobro poznatih macaronsa.
U vrijeme velikih odlazaka i napuštanja kućnih ognjišta, ove dvije uporne dame su jedna pozitivna priča iz Viteza koja nam svima treba biti za primjer. Mi smo već kušali tjesteninu, a vi?
Ukoliko želite svoju dnevnu dozu najbolje tjestenine, možete nazvati na broj 063/665-295.
artinfo.ba | preuzeto s portala radiovitez.ba