• čestitke Božić 1

medjurelig vijece kiseljak

 S obzirom da je već neko vrijeme u Općini Kiseljak aktualna priprema Odluke o grobljima, te da je u cilju što bolje pripreme iste, organizirana i široka javna rasprava u razdoblju od tri mjeseca, iz nadležne Službe za gospodarstvo, urbanizam i prostorno planiranje trude se uključiti što više zainteresiranih aktera kako bi Odluka bila što učinkovitija i provodljivija.

Stoga je danas, upravo s ovim ciljem organiziran i sastanak Međureligijskog vijeća OpĆine Kiseljak. Kako nam je potvrđeno iz Općine, glavna tema sastanka bila je upravo ova Odluka a istom su se odazvali predstavnici svih vjerskih zajednica koje djeluju na području općine. Predstavnici Međureligijskog vijeća istaknuli su kako se radi o važnom dokumentu, odnosno Odluci važnoj za cijelu lokalnu zajednicu, te su obećali još ažurnije se uključiti u izradu Odluke.

Podsjećamo, Javna rasprava traje do 8.ožujka stoga Odluku možete pogledati svakog radnog dana u razdoblju od 11 do 13 sati u Vijećnici Općine kao i poslati svoje primjedbe i sugestije na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • bestdrive

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • čestitke Božić 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17