× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

VINOGRAD

Sveučilište u Mostaru rezidbom vinograda obilježava početak radova u sveučilišnom vinogradu u Pokušalištu Rodoč (ulaz na Pokušalište s novog puta Rodoč – kružni tok na nadzornom punktu vojske) 1. veljače (petak) u 12 sati. U rezidbi će sudjelovati djelatnici i uprava Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta, uprava Sveučilišta u Mostaru i dekani ustrojbenih jedinica.

Menadžment Sveučilišta u Mostaru na ovaj način želi pokazati kako Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet ima veliki potencijal u proizvodnji hrane, a procesi na tom području će se intenzivirati. Proizvodnjom hrane može se postići samoodrživ sustav fakulteta, ali i tim dodatnim sredstvima unaprijediti praktičnu nastavu kroz opremanje laboratorija i potrebnih prostorija.

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski kiseljak - novi 28.6.

VINOGRAD

Sveučilište u Mostaru rezidbom vinograda obilježava početak radova u sveučilišnom vinogradu u Pokušalištu Rodoč (ulaz na Pokušalište s novog puta Rodoč – kružni tok na nadzornom punktu vojske) 1. veljače (petak) u 12 sati. U rezidbi će sudjelovati djelatnici i uprava Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta, uprava Sveučilišta u Mostaru i dekani ustrojbenih jedinica.

Menadžment Sveučilišta u Mostaru na ovaj način želi pokazati kako Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet ima veliki potencijal u proizvodnji hrane, a procesi na tom području će se intenzivirati. Proizvodnjom hrane može se postići samoodrživ sustav fakulteta, ali i tim dodatnim sredstvima unaprijediti praktičnu nastavu kroz opremanje laboratorija i potrebnih prostorija.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.