× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

limun--djumbir.jpg

Imunitet je nešto što svi gubimo s vremena na vrijeme i uglavnom ne činimo ništa posebno po tom pitanju. Savjeti kako poboljšati imunitet nisu nepoznanica. Unošenje što veće količine vitamina, kako iz voća, tako i voćnih napitaka i čajeva. Danas vam predstavljamo vrlo jednostavan recept za prirodni čaj, koji će vam zasigurno podići imunitet i spasiti od neželjene gripe.

Za jednu šalicu čaja potrebno vam je:


- pola iscijeđenog limuna
- komadić svježe isjeckanog đumbira
- med po želji
- topla voda

1. KORAK Iscijedite pola limuna


2. KORAK Isjeckajte željenu količinu svježeg đumbira (jačina čaja će  varirati ovisno o količini đumbira koju dodate, te koliko je  đumbir svjež i sočan)


3. KORAK Dodajte željenu količinu meda


4.KORAK Sve zalijte prokuhalom vodom, koju ste nakon kuhanja ostavili malo da odstoji i da se temperatura vode smanji na odprilike 70 stupnjeva Celzijevih.


5.KORAK Pustiti sve da odstoji par minuta i čaj je spreman za piti!

 

artinfo.ba/Tanja M

 

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

limun--djumbir.jpg

Imunitet je nešto što svi gubimo s vremena na vrijeme i uglavnom ne činimo ništa posebno po tom pitanju. Savjeti kako poboljšati imunitet nisu nepoznanica. Unošenje što veće količine vitamina, kako iz voća, tako i voćnih napitaka i čajeva. Danas vam predstavljamo vrlo jednostavan recept za prirodni čaj, koji će vam zasigurno podići imunitet i spasiti od neželjene gripe.

Za jednu šalicu čaja potrebno vam je:


- pola iscijeđenog limuna
- komadić svježe isjeckanog đumbira
- med po želji
- topla voda

1. KORAK Iscijedite pola limuna


2. KORAK Isjeckajte željenu količinu svježeg đumbira (jačina čaja će  varirati ovisno o količini đumbira koju dodate, te koliko je  đumbir svjež i sočan)


3. KORAK Dodajte željenu količinu meda


4.KORAK Sve zalijte prokuhalom vodom, koju ste nakon kuhanja ostavili malo da odstoji i da se temperatura vode smanji na odprilike 70 stupnjeva Celzijevih.


5.KORAK Pustiti sve da odstoji par minuta i čaj je spreman za piti!

 

artinfo.ba/Tanja M

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više