ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

 djecje-ljeto-1

Četvrtu godinu zaredom, u organizaciji Franjevačke mladeži Kiseljak, Frame, te uz potporu Župnog ureda Kiseljak, u župi Sv. Ilije Proroka u Kiseljaku održava se manifestacija "Dječje ljeto". Dječji smijeh, pjesma i graja preplavili su brdo na kojemu je sagrađena kiseljačka župna crkva već u ponedjeljak 7. srpnja, a tako će biti sve do nedjelje 13. srpnja. Kroz manifestaciju će ove godine proći oko 180 mališana podijeljenih u dvije dobne skupine, 100 učenika nižih i 80 viših razreda, potvrdila nam je Mihaela Marković, voditeljica formacije Frame.

djecje-ljeto-2

"Prva tri dana su učenici od prvog do četvrtog razreda, a preostala tri dana su stariji školarci, od petog do završnih razreda Osnovnih škola. Posljednjeg sedmog dana, upriličit ćemo druženje za sve sudionike. I ove smo im godine pripremili radionice i naravno druženje uz igru, a djeci omiljene igre su vodene", pojasnila nam je Mihaela.

Po njezinim riječima, tema ovogodišnjeg "Dječjeg ljeta" je "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe". Želja je organizatora ukazati djeci na važnost druženja s vršnjacima u neposrednom kontaktu, a ne na društvenim mrežama koje, pokazalo se, udaljuju ljude jedne od drugih.

djecje-ljeto-3

"Što manje interneta, što više druženja i prijateljstva, poruka je koju šaljemo s ovogodišnjeg 'Dječjeg ljeta' u Kiseljaku", prenose mladi kiseljački framaši.

Manifestaciju su i ove godine, uz Župni ured Kiseljak, podržali i sponzori s područja općine Kiseljak: tvrtka "Sarajevski kiseljak" te pekara "Fijaker".

(artinfo.ba/ap)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17