× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Alta Badia

470174511_1119171226837498_5504163827069292933_n.jpg

Hrvatski skijaš Samuel Kolega u talijanskoj Alta Badiji ostvario je danas u slalomu rezultat karijere osvojivši sjajno peto mjesto!

Kolega je nakon prve vožnje bio sedmi, a u drugoj je za dva mjesta uspio napraviti iskorak i doći do svog najboljeg plasmana u jednoj utrci Svjetskog skijaškog kupa.

Pobjedu je odnio Norvežanin Timon Haugan koji je bio vodeći i nakon prve vožnje, a Kolega je za pobjednikom zaostao +1.13. Drugo mjesto zauzeo je Švicarac Loc Meillard sa zaostatkom od +1.26, dok je treće mjesto osvojio Norvežanin Atle Lie McGrath sa zaostatkom od +1.31.

Četvrto mjesto pripalo je Henriku Kristoffersenu koji je Kolege bio brži samo jednu stotinku.

Drugi hrvatski predstavnici, Filip Zubčić i Istok Rodeš osvojili su 20. i 26. mjesto.

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Alta Badia

470174511_1119171226837498_5504163827069292933_n.jpg

Hrvatski skijaš Samuel Kolega u talijanskoj Alta Badiji ostvario je danas u slalomu rezultat karijere osvojivši sjajno peto mjesto!

Kolega je nakon prve vožnje bio sedmi, a u drugoj je za dva mjesta uspio napraviti iskorak i doći do svog najboljeg plasmana u jednoj utrci Svjetskog skijaškog kupa.

Pobjedu je odnio Norvežanin Timon Haugan koji je bio vodeći i nakon prve vožnje, a Kolega je za pobjednikom zaostao +1.13. Drugo mjesto zauzeo je Švicarac Loc Meillard sa zaostatkom od +1.26, dok je treće mjesto osvojio Norvežanin Atle Lie McGrath sa zaostatkom od +1.31.

Četvrto mjesto pripalo je Henriku Kristoffersenu koji je Kolege bio brži samo jednu stotinku.

Drugi hrvatski predstavnici, Filip Zubčić i Istok Rodeš osvojili su 20. i 26. mjesto.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više