× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Taekwondo

3096a1a1-9425-4f95-a585-3b276f17125a.jpg

U nedjelju 3.studenog na Ilidži je održano natjecanje u olimpijskom taekwondou.

Riječ je o osmom izdanju "Ilidža open-a".

Sudjelovale su i dvije taekwondoistice iz Taekwondo kolektiva Bosna Rudar, sekcija Brestovsko.

Šejla Brkić je prvu borbu pobijedila, drugu izgubila i na kraju osvojila srebrenu medalju.

Anesa Zrno je slavila u obje borbe i okitila se zlatnom medaljom.

Ovo nisu prvi uspjesi ovih djevojaka. Na Ilidža openu još su jednom pokazale svoj talent i dokazale kako se kvalitetan rad i trening uvijek isplate.

Predsjednik kolektiva je master Edin Kajević (6.dan), dok je trener Aid Hasečić (1.dan).

Inače, treninzi se odvijaju u tri sekcije :

Kiseljak
Brestovsko
Kaćuni-Lugovi

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Taekwondo

3096a1a1-9425-4f95-a585-3b276f17125a.jpg

U nedjelju 3.studenog na Ilidži je održano natjecanje u olimpijskom taekwondou.

Riječ je o osmom izdanju "Ilidža open-a".

Sudjelovale su i dvije taekwondoistice iz Taekwondo kolektiva Bosna Rudar, sekcija Brestovsko.

Šejla Brkić je prvu borbu pobijedila, drugu izgubila i na kraju osvojila srebrenu medalju.

Anesa Zrno je slavila u obje borbe i okitila se zlatnom medaljom.

Ovo nisu prvi uspjesi ovih djevojaka. Na Ilidža openu još su jednom pokazale svoj talent i dokazale kako se kvalitetan rad i trening uvijek isplate.

Predsjednik kolektiva je master Edin Kajević (6.dan), dok je trener Aid Hasečić (1.dan).

Inače, treninzi se odvijaju u tri sekcije :

Kiseljak
Brestovsko
Kaćuni-Lugovi

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više