× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Foto

442507538_471030612059429_5739641971024314349_n.jpg

Nakon tri dana natjecanja 21. svjetsko prvenstvo u disciplini ''Lov ribe umjetnim mamcima s obale" je završeno a večeras će na Trgu kneza Radoje u Kiseljaku biti dodijeljene medalje i pehari najuspješnijima.

Rezultati su poznati u obje kategorije u kojima su ove godine dominirali Talijani kako u pojedinačnoj tako i ekipnoj kategoriji.

Najuspješniji iz Bosne i Hercegovine bio je Nikola Franjo Zovko iz Širokog Brijega koji je osvojio treće mjesto. U ekipom natjecanju Italija je prva, Bugarska druga a Češka treća.

Podsjećamo, natjecalo se 17 ekipa a prvenstvo će zatvoriti predsjednik Međunarodne sportske ribarske federacije za slatke vode , FIPS - ED gospodina Matteoli Claudio Ugo.

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Foto

442507538_471030612059429_5739641971024314349_n.jpg

Nakon tri dana natjecanja 21. svjetsko prvenstvo u disciplini ''Lov ribe umjetnim mamcima s obale" je završeno a večeras će na Trgu kneza Radoje u Kiseljaku biti dodijeljene medalje i pehari najuspješnijima.

Rezultati su poznati u obje kategorije u kojima su ove godine dominirali Talijani kako u pojedinačnoj tako i ekipnoj kategoriji.

Najuspješniji iz Bosne i Hercegovine bio je Nikola Franjo Zovko iz Širokog Brijega koji je osvojio treće mjesto. U ekipom natjecanju Italija je prva, Bugarska druga a Češka treća.

Podsjećamo, natjecalo se 17 ekipa a prvenstvo će zatvoriti predsjednik Međunarodne sportske ribarske federacije za slatke vode , FIPS - ED gospodina Matteoli Claudio Ugo.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više