ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

motocross-kresevo

Protekle nedjelje u Kreševu, točnije na Gajicama održana je utrka Istočno-Europskog prvenstva u motocrossu. Utrku koja se održava već treću godinu zaredom, svečano je otvorila predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara uz nazočnost načelnika općine Kreševo Radoje Vidovića koji je bio i jedan od pokrovitelja događaja.

Preko 40 vozača iz Makedonije, Turske, Bugarske, Crne Gore, Rumunjske, Srbije te Bosne i Hercegovine sudjelovalo je na ovom zanimljivom sportskom događaju kojemu su se odazvali i brojni ljubitelje brze vožnje iz Kreševa te okolnih mjesta.

U svom obraćanju predsjedateljica Bradara je svim sudionicima prvenstveno poželjela da neozlijeđeni završe utrke, da najbolji pobijedi ali i da osim natjecanja pronađu vremena za uživanje u prekrasnoj prirodi koju ova lokacija kao i cijela općine Kreševo nude.

Nakon uspješnog proglašenja pobjednika u tri kategorije, organizatorima nije preostalo ništa drugo nego zahvaliti se svim sudionicima te sponzorima i pokroviteljima zahvaljujući kojima će, ne sumnjamo utrka i sljedeće godine biti još samo bolja.
Događaj je popratio i načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak.

{jlex}picasa:114258804164824292576/6290509496159295873{/jlex}

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17