× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Skijanje

muzaf skije

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica danas će nastupiti u novom superveleslalomu u norveškom Kvitfjellu. Elvedina će krenuti s rednim brojem 23 te se nada kako će dobrim nastupom osigurati završnicu u superveleslalomu.

Ovo je za bh. skijašicu najbolji startni broj u njenoj dosadašnjoj karijeri, a također i idealna prilika da nastavi s vrhunskim rezultatima.

Utrka je na rasporedu danas u 11 sati uz izravan prijenos na programu HRT 2 i Eurosport.

Dodajmo da je jučer na istoj stazi osvojila deveto mjesto i novih 29 bodova u superveleslalomu.

U ukupnom poretku ove discipline ima 62 boda i skočila je za pet pozicija te sada zauzima 24. mjesto koje joj garantiranastup u finalu sezone u Saalbachu od 21. do 23. ožujka.

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Skijanje

muzaf skije

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica danas će nastupiti u novom superveleslalomu u norveškom Kvitfjellu. Elvedina će krenuti s rednim brojem 23 te se nada kako će dobrim nastupom osigurati završnicu u superveleslalomu.

Ovo je za bh. skijašicu najbolji startni broj u njenoj dosadašnjoj karijeri, a također i idealna prilika da nastavi s vrhunskim rezultatima.

Utrka je na rasporedu danas u 11 sati uz izravan prijenos na programu HRT 2 i Eurosport.

Dodajmo da je jučer na istoj stazi osvojila deveto mjesto i novih 29 bodova u superveleslalomu.

U ukupnom poretku ove discipline ima 62 boda i skočila je za pet pozicija te sada zauzima 24. mjesto koje joj garantiranastup u finalu sezone u Saalbachu od 21. do 23. ožujka.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više