× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • TENIS

l_124a2db9bae0590616a92e33f307a0ce.jpg

Foto: Fena

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale Roland Garrosa nakon što je u četvrtfinalnom ogledu svladao Rusa Andreja Rubleva 5-7, 6:3, 6:4, 3-6, 7-6(2) po setovima.

U izjednačenom meču, nakon nešto više od četiri sata i 10 minuta igre, odluka o pobjedniku pala je u tie-breaku petoga seta. Prema novim pravilima igralo se do 10 osvojenih poena, a Čilić je zadržao mirnoću i koncentraciju te je osvojio tie-break rezultatom 10-2.

Čilić u polufinalu očekuje boljeg iz dvoboja Norvežanina Caspera Ruuda i Danca Holgera Runea.

Za Čilića će to biti prvo polufinale pariškog grand slama uopće, i prvo polufinale nekog grand slama od 2018. godine kada je Međugorac igrao finale Australian Opena.

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • TENIS

l_124a2db9bae0590616a92e33f307a0ce.jpg

Foto: Fena

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale Roland Garrosa nakon što je u četvrtfinalnom ogledu svladao Rusa Andreja Rubleva 5-7, 6:3, 6:4, 3-6, 7-6(2) po setovima.

U izjednačenom meču, nakon nešto više od četiri sata i 10 minuta igre, odluka o pobjedniku pala je u tie-breaku petoga seta. Prema novim pravilima igralo se do 10 osvojenih poena, a Čilić je zadržao mirnoću i koncentraciju te je osvojio tie-break rezultatom 10-2.

Čilić u polufinalu očekuje boljeg iz dvoboja Norvežanina Caspera Ruuda i Danca Holgera Runea.

Za Čilića će to biti prvo polufinale pariškog grand slama uopće, i prvo polufinale nekog grand slama od 2018. godine kada je Međugorac igrao finale Australian Opena.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.