ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
ZA UJEDINJENJE TITULA

62137052-roberto-soldic.jpg

Službeno je - Roberto Soldić protiv Mameda Khalidova dogovoreno je za 23. listopad, iako je Poljak početkom rujna tražio nekoliko mjeseci za oporavak.

Najbolja europska promocija slobodne borbe, poljski KSW, potvrdila je najiščekivaniju borbu ove godine, superfight između hrvatskog borca Roberta Soldića, prvaka u velteru i domaćeg Mameda Khalidova za pojas u srednjoj kategoriji za 23. listopada.

Soldić je poslije svoje posljednje obrane pojasa u KSW-u preskočio ogradu i prišao Mamedovu, a kasnije je procurilo o čemu su pričali:

"Jako poštujem Mameda, veliki broj nas mladih boraca krenulo je u ovo zbog njega. Dao sam mu prijedlog da se borimo, mojoj obitelji i meni treba novac. Nakon toga, tko god pobijedi, idemo se boriti još jednom za još malo novca", nasmijao se Soldić poslije pobjede protiv Jana Kincla.

Nije se dugo moralo čekati na odgovor Khalidova, koji je predložio gazdi Lewandowskom da počne dogovorati borbu kad se oporavi.

"Naravno da se želim boriti s njim, jedino pitanje je kada. Sad je imao borbu, vjerojatno mu je potreban odmor. Vjerojatno ćemo se boriti početkom sljedeće godine jer i ja želim biti spreman za taj meč. Još osjećam posljedice operacije kralježnice i za ovakav meč bit će mi potrebne pripreme od četiri do pet mjeseci,“ rekao je Khalidov.

Megdan je dogovoren za kraj listopada.

 
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17