ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Priopćenje Elektrobosne

thumbnail_jajce_1.jpg

 

Jučerašnje priopćenje NK „Jajce“ vezano za vrbovanje i ucjene dvojice naših igrača je klasična zamjena teza i providan pokušaj da se sakriju pravi razlozi našeg javnog obraćanja. U cilju objektivnog informiranja javnosti, ljubitelja nogometa širom BiH, vjernih navijača NK „Elektrobosna“ i građana Jajca, dužni smo istaknuti sljedeće činjenice:

Dana 10.09.2021.godine naša dva igrača, čija su imena veoma dobro poznata upravi NK „Jajce“ i menadžmentu firme „Metalleghe BSI“ d.o.o. Jajce su došla na trening u 17,00 sati na stadion Mračaj i pred svojim kolegama i trenerom rekli da im je ponuđen posao u firmi „Metalleghe BSI“d.o.o. Jajce što je za svaku pohvalu, ali da im je rečeno da ne smiju više igrati za naš Klub. O kakvoj se ucjeni radi dovoljno govori podatak da nisu smjeli trenirati, niti su išli sa ekipom na prvenstvenu utakmicu u Kiseljak. Pametnom dosta!

U svome obraćanju javnosti od 13.09.2021.godine nismo niti jednom rečenicom naše loše rezultate pokušali svaliti na bilo koga, a ponajmanje na NK „Jajce“, a što nam se providno spočitava od ovoga kluba.

Nadalje, NK „Jajce“ perfidno koristi razlaz s našim dojučerašnjim trenerom i uvlači ga u ovu priču bez ikakvog razloga. Kada je već tako, odgovorite javnosti zašto je Anel Omerinović, rođeni Jajčanin i sin legende „Elektrobosne“ dobio otkaz u firmi „Metalleghe BSI“ Jajce kao i u istoimenom klubu gdje je uspješno vodio seniorsku ekipu. Je li i za ove poteze kriva NK „Elektrobosna“ Jajce?

U svome priopćenju NK „Jajce“ pokušava fokus s pravoga problema prebaciti na termin da smo „susjedske ekipe“. Uvažena gospodo, Ekmeščiću i Dekiću, Jajčani veoma dobro znaju šta su to komšijski, odnosno dobrosusjedski odnosi i ne trebaju nam vaši savjeti po ovom pitanju. Komšije, odnosno susjedi se međusobno pomažu u svakoj nevolji i ne čine ništa loše jedni prema drugima, kao što ste vi to učinili nama u pogledu naša dva igrača.

Nogomet/fudbal u Jajcu ima veoma bogatu povijest, jer je prva nogometna lopta donesena u naš grad prije 100 godina, dakle davne 1921. godine i ne počinje dolaskom gospode Dekića i Ekmeščića u naš grad, kao što se to pokušava prikazati kroz rezultate NK „Metalleghe“ Jajce, čiji plasman u Premijer ligu maksimalno poštujemo.

I za kraj odgovorite javnosti, ako ne želite nama:

Zašto ste ucijenili naša dva igrača koji od 10.09.2021.godine ne dolaze na treninge?

S ovim završavamo svaku dalju priču na ovu temu i želimo vam puno uspjeha u daljem radu.

Uprava kluba NK Elektrobosna

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17