ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Tenis

 

KETOGRADCI.jpg

Danas se na teniskim terenima Elliptica održao tradicionalni Davis Cup naselja. Kao i svake godine do posljednjeg poena se nije znao pobjednik. Na kraju Kreševska cesta,  koja je poražena u polufinalu , je titulu najboljeg nasljelja predala "Ketogradu" , ekipi koja je sastavljena od prekaljenih teniskih asova.

Ekipu su činili : Toni Marković, Dario Pecirep, Darijo Bencun, Josip Bošnjak i igrač izbornik Toni Pecirep. 
 
U finalu su rezultatom 2:1 pobijedili vječite gubitnike ekipu Gromiljaka čiji izbornik Tomislav Bencun je neshvatljivo pozivnicu za turnir uputio do sada manje poznatim tenisačima, a izostavio iskusne igrače.
 
Interesantno je da su prošlogodišnjih finalisti ekipa Brnjaka svoj nastup završili već ujutro oko 10h. Dejan Bošnjak će se morati dobro zamisliti koga će zvati za naredno okupljanje. Bilo je teško nadomjestiti nedostatak Šimketa. 
 
Kako ističe izbornik pobjedničke ekipe Toni Pecirep najviše zasluga za osvajanje titule pripada dragom prijatelju i suigraču Toniju Markoviću koji je od tri meča donio dva ključna poena i za naredno okupljanje je zasigurno jedini siguran dok će se za ostala mjesta u ekipi boriti 6 jakih igrača.
 
Također je istaknuo kako je jako dobar turnir odradio i Dario Pecirep koji interesantno igra za "Ketograd" zbog imovinskog kartona iako je rođen na Gromiljaka uz same terene. Današnji pobjednici su nastupom na trurniru dali potporu i današnjoj LGBT povorci u Sarajevu na način da su se na terenu pojavili u rozim majicama koje im je pripremio njihov tradicionalni sponzor Klement Barbić. 
 
"Ovaj tradicionalni Davis Cup naselja će se održavati u najmanju ruku do trenutka kada ja i moja ekipa osvojimo turnir", istaknuo je Tomislav Bencun organizator i selektor ekipe Gromiljaka.
Bilo kako bilo, sve ekipe će večeras dobro zaliti svoj uspjeh to jest neuspjeh. 
TE_N.jpg
WINERI.jpg
PEHAR.jpg
KETO.jpg
FA.jpg
GAGA.jpg
FADA.jpg
 
FADA.jpg
 
POBJEDNICI.jpg
viber_slika_2021-08-14_19-32-36-084.jpg
ASVO.jpg
 
 
artinfo.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17