ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Travnik

mlaspo.jpg

Plazma Sportske igre mladih su u prethodnom razdoblju održale natjecanja u Travniku, Sarajevu, Bratuncu, Zvorniku i Kaknju.

Nakon održanih regionalnih natjecanja, slijede polufinalni turniri na kojima će biti poznati finalisti Igara za ovu godinu.

Specijalni partner Igara ove godine je Olimpijski komitet BiH s kojim mališani na terenima kroz BH Telecom Sportske igre mladih turneju radosti, uče o načelima olimpizma te zdravom načinu života.

Uz financijsku podršku USAID-a, Plazma Sportske igre mladih nastavile su realizirati projekat "Fer igra za fer djetinjstvo" u suradnji s Košarkaškim savezom BiH, s ciljem učenja o toleranciji, poštivanju različitosti i fair playu.

Djevojčice i dječaci u Travniku su se natjecali u košarci i nogometu, a ekipe NK "Team"  i "Ogi i žohari" ostvarile su plasman na polufinalno natjecanje. Da na terenima sve prođe u duhu fair playa, pokazuju i drugoplasirane ekipe koje, bez obzira na poraz, svojim protivnicima žele zabavu u polufinalu.

U Sarajevu su odigrani nogometni, košarkaški i teniski turniri, za mlađu i stariju kategoriju u obje konkurencije. Igre ove godine u suradnji s UEFA foundation for children, ulažu dodatne napore u animiranju što većeg broja djevojčica da se bave sportom, sruše sve predrasude te pokažu da u sportu mogu biti jednako dobre kao i dječaci.

Nakon nogometa u Sarajevu, uslijedili su teniski mečevi u okviru Toyota Cup-a, a Amar Silajdžić i Nejla Helać ostvarili su plasman na Veliko finale. Kao najbolji u Bratuncu u nogometnom takmičenju za stariju kategoriju, pokazali su se dječaci iz ekipe „Drina Ljubovija“, dok su ekipe "Roćević", "Kenguri", "Ekipa iz bloka", "Joker", i ŽOK "Bratunac" bili najbolji na natjecanjima u nogometu, košarci i odbojci u Zvorniku.

Djevojčice i dječaci u Kaknju su se zabavili uz odbojkaške, nogometne i košarkaške mečeve, a ekipe NŠS "Kakanj", "Senzacija", FK "Mladost", "Bosna Visoko", "Brace" i "Dream team", ostvarile su plasman na polufinalno natjecanje.

Nakon održanih natjecanja po gradovima slijede polufinalni turniri po regijama, a Veliko finalno natjecanje Plazma Sportskih igara mladih održat će se od 6. do 8. srpnja u Sarajevu te će okupiti djevojčice i dječake iz svih dijelova Bosne i Hercegovine na jednom mjestu. 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17