ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Mladi defanzivac
199050099_1439265153099322_4924127350647583511_n.jpg
 
 
Mladi Fojnčanin Filip Taraba emotivnom se porukom oprostio od FK Željezničara. On će nakon tri godine u ovom klubu zaigrati za Široki Brijeg.
 
"Dragi suigrači, treneri, dragi prijatelji…Nakon predivne 3 godine provedene igranja u ovom klubu teško je naći prave riječi za oproštaj.
Rijec HVALA je beznačajna u ovom trenutku, zapravo premala za sve ono sto ste mi vi omogućili ovdje. Ogromna sreća, tuga (iako tuge je slabo bilo budući da smo “pomeli” konkurenciju), veliko prijateljstvo, razumijevanje i mnoge druge pozitivne stvari su nas povezivale kroz ovo vrijeme, međutim, kao i svakoj najljepšoj stvari, događaju na ovom svijetu.. i ovome,nažalost, dođe kraj.
Riječ HVALA je beznačajna u ovom trenutku, zapravo premala za sve ono sto ste mi vi omogućili ovdje. Ogromna sreća, tuga (iako tuge je slabo bilo budući da smo “pomeli” konkurenciju), veliko prijateljstvo, razumijevanje i mnoge druge pozitivne stvari su nas povezivale kroz ovo vrijeme, međutim, kao i svakoj najljepšoj stvari, događaju na ovom svijetu.. i ovome, nažalost, dođe kraj. 
 
Posebno mi je drago, ma kakav ja igrač bio, kakve utakmice odigrao, što me niste primili kao nekog stranca, nego kao vašeg brata, susjeda, komšiju! E to je taj dio gdje mi fali neka riječ koja je veća od onog “HVALA”.
Nabrajajući svakoga od vas, sigurno bi se dogodilo da izostavim jedno, dva imena.. pa želim da kolektivno kažem da ćete mi mnogo faliti, koliko na terenu toliko van terena!
Posebene riječi izdvojio bih samo za osobu, ljudinu, koja je s nama bila sve vrijeme, dijelio sreću i tugu, koji je tijekom svake utakmice pričom bio toliko blizu kao da je s nama igrač u terenu.. Treneru Derviši, hvala sto ste mi pomogli u napredovanju, ali prije svega želim da zahvalim sto ste me naučili biti odličan suigrač, pa i dobra osoba.. odlicno obavljen trenerski posao, ali hvala što ste mi pored tog posla bili i veliki prijatelj!
Za sebe želim samo reći da sam svaku utakmicu koliko za grb na dresu, toliko i za vas dragi prijatelji i treneri, ulazio s jednako srca, želje ,volje i htijenja! I to je jedina istina i tajna moje igre!
Nadam se da sam ostavio dobar dojam, opravdao to sto sam nosio bas taj grb na srcu, bas taj broj na leđima i igrao bas tu poziciju.
Nadam se da se vidimo i dalje u nekom novom poglavlju, u nekom većem rangu, na nekim velikim natjecanjima!
Svima vama želim uspjeh u ovoj najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu, onoliko koliko želim i sebi!
Vaš Filip Taraba 4", napisao je mladi nogometaš. 
 
artinfo.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17