ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
LEGENDARNI KAPETAN VATRENIH

fd4909d8-b50b-48ac-9d1e-0e44357e9e21.jpg

Govorio je i tome je li mu žao što u njegovo vrijeme Hrvatska više puta nije igrala na Poljudu.

Legendarni hrvatski kapetan Darijo Srna danas je sportski direktor Šahtara. U razgovoru za Novu TV govorio je o svojoj karijeri, ali i nacionalnom stadionu.

Razgovor je započet time kako mu je danas kad ne igra.

"Ide dobro, adrenalina nema kao kad si igrač, najbolje je biti sportaš, odradiš svoj trening i ideš kući. Ovako si zauzet od jutra do mraka. Imaš raznih situacija, nekad i konflikta s igračima. Nekad netko želi otići pa netko i produžiti ugovor… To je za mene sve novo. Jako se dobro snalazim i sretan sam."

Potom se prebacio na reprezentaciju čiji je rekorder po broju nastupa.

"Svaki je rekord tu da se ruši, odigrati jednom za reprezentaciju je ostvarenje sna svakog mladog nogometaša. Ja sam imao privilegiju da 134 puta budem najsretniji čovjek na svijetu. Hrvatska reprezentacija je emocija… Ja bih promijenio sve svoje trofeje za medalju s Hrvatskom. Sve sam tom rečenicom rekao."

Omiljeni kapetan je protiv nacionalnog stadiona koji mnogi žele u Hrvatskoj.

"Grade se i košarkaške arene, ne znam što se sve ne gradi, da se ne može pomoći da se napravi bolji stadion... Toliko je nogomet promovirao Hrvatsku da bi bilo lijepo da se to napravi", rekao je pa dodao:

"Ja sam protiv nacionalnog stadiona, to će donijeti još više posljedica. Još više će podijeliti Hrvatsku i hrvatske navijače. U Europi nacionalni stadion imaju Francuska i Engleska, a jedna Italija i Španjolska nemaju nacionalni stadion. Hrvatska zaslužuje igrati u cijeloj Hrvatskoj."

Govorio je i tome je li mu žao što u njegovo vrijeme Hrvatska više puta nije igrala na Poljudu.

"Nije samo meni žao, nego svima. Pogotovo kad igraš u Hajduku. Kad osjetiš tu poljudsku atmosferu, onda želiš svaku utakmicu igrati u Splitu. Za mene je sasvim logično da Hrvatska igra u Splitu, pa i u Zagrebu, Osijeku, Rijeci... Hrvatska nije samo Zagreb."

Dnevnik.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17