ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Predstavljen Lukša Jakobušić

Luksa-Jakobusic-768x431.png

 

Hajduk je dobio novog predsjednika Uprave. Bit će to Lukša Jakobušić, dubrovački poduzetnik. Jakobušić nije nepoznato ime u svijetu sporta, četiri godine bio je predsjednik VK Jug. Sa Jugom je osvojio sve što se osvojiti moglo, tri prvenstva i tri Kupa Hrvatske, dva regionalna prvenstva,Ligu prvaka i europski Superkup.

Zanimljivo, Jakobušić se nije sam prijavio na natječaj za predsjednika, nego je stigao na poziv NO.

Odmah u prvom obraćanju pokazao se kao čovjek bez dlake na jeziku. Izjavio je da mu se sviđa model upravljanja, ali ne i način, te da se mnoge stvari moraju promijeniti.Predsjednik mora biti slobodan u donošenju svih odluka, a Jakobušić ističe da su mu glavni neovisnost i poštenje.

Također, čini se da ni pozicija Stanića ni Kepčije nije sigurna, a Jakobušić je izjavio da je jedino zadovoljan radom voditelja Akademije,Bore Primorca.

Što se tiče reprezentacije na Poljudu, istakao je da se slaže, te da podržava , ali i da on i njegovi suradnici neće jesti i piti sa pravomoćnim osuđenicima , niti uopće sjediti u loži.

Čini se da je Hajduk dobio predsjednika koji zna što želi, koji otvoreno govori o svemu i koji bi mogao napraviti dosta toga. Ali pred njim je puno posla i prvo treba zasukati rukave.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17